Algemeen

Hoe lang duurt de actie?

De begin- en einddatum staan bij de actie en in de actievoorwaarden van de desbetreffende actie vermeld.

Hoe weet ik dat mijn aanvraag niet aan de voorwaarden voldoet?

Je ontvangt een e-mail met een uitleg waarom je aanvraag niet aan de voorwaarden voldoet. Missen we gegevens, dan ontvang je een link waarmee je je gegevens kunt aanpassen of aanleveren. In het uiterste geval nemen we ook per telefoon contact met je op. Dat is de reden waarom we in het formulier vragen of je je telefoonnummer wilt verstrekken.

Hoe weet ik dat mijn registratie verzonden is?

Na registratie zie je direct op de pagina een eerste bevestiging. Daarna ontvang je de bevestiging per e-mail met alle informatie.

Hoe weet ik of mijn registratie is goedgekeurd?

Je ontvangt een e-mail zodra je registratie is goedgekeurd.

Ik heb mijn product in het buitenland aangeschaft, mag ik meedoen met de actie?

De acties gelden alleen voor aankopen in Nederland, tenzij anders vermeld bij de desbetreffende actie.

Ik heb ondanks dat ik me geregistreerd heb, geen bevestigingsmail van registratie ontvangen. Wat moet ik nu doen?

Check eerst of de mail niet in je spamfolder terecht is gekomen. Mogelijk heb je een onjuist e-mailadres ingevuld. Mocht je 24 uur na registratie nog geen bevestigingsmail hebben ontvangen, neem dan contact op met ons customer care team. Dat kan per telefoon en per e-mail, kijk op "Contact" voor de contactgegevens.

Ik woon in het buitenland en heb in Nederland het product aangeschaft, mag ik meedoen met de actie?

Woon je in Nederland, Duitsland, Belgie of Luxemburg, dan kun je gewoon meedoen aan de actie.

Mijn vraag staat er niet tussen.

Voor overige vragen kun je contact opnemen met ons Customer Care Team per telefoon of e-mail (zie "Contact"). We helpen je graag.

Wanneer kan ik mij uiterlijk registreren?

Je hebt tot 14 dagen na afloop van de actieperiode nog de tijd om je te registreren voor deze actie.

Wanneer ontvang ik het bedrag op mijn rekening?

Je ontvangt het bedrag uiterlijk binnen 6 weken na de goedgekeurde aanvraag op jouw rekening, mits deze aan alle voorwaarden voldoet. Het bedrag wordt overgemaakt o.v.v. Desk Services i.o.v. GROUPE-SEB.

Wanneer ontvang ik mijn gratis product?

Je gratis product wordt binnen ca. 2 weken na de goedgekeurde aanvraag verstuurd, mits deze aan alle voorwaarden voldoet. Zodra je pakket is verstuurd, ontvang je een e-mail met daarin de track & trace code van je pakket.

Welke gegevens heb ik nodig voor registratie?

We vragen je gegevens over je aankoop te uploaden en je persoonlijke gegevens in te vullen via het online registratieformulier. We hebben twee foto's nodig: 1x van je aankoopbon en 1x een foto van de uitgeknipte EAN-streepjescode SAMEN met de verpakking op één foto. Belangrijk: de streepjescode knip je uit de verpakking, leg de streepjescode op de verpakking en maak vervolgens een foto waarop zowel de streepjescode als de uitgeknipte verpakking zichtbaar is. Tip! Check voor het uploaden svp of je foto's scherp genoeg zijn: de cijfers van de streepjescode en de gegevens op de factuur moeten goed leesbaar zijn. Je kunt zowel jpg-, png- als pdf-bestanden uploaden. Lukt het uploaden niet? Neem dan contact op met ons Customer Care Team per telefoon of e-mail (zie "Contact" in het hoofdmenu.) We helpen je graag.

Welke winkeliers doen er mee aan een actie?

Bij de actievoorwaarden van elke actie is vermeld bij welke winkelier/online retailer een bepaalde actie geldig is.